Van_alle_markten_thuis1

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Bouwbedrijf van Montfort BV onderscheidt zich van de meeste bouwbedrijven in de regio door het brede spectrum van activiteiten binnen de bouwbranche.

Zo zijn we bezig op het gebied van de woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, zorg en projectontwikkeling.

WONINGBOUW

WONINGBOUW PARTICULIER
Bouwbedrijf van Montfort BV heeft de afgelopen 50 jaar veel huizen gebouwd. Daarbij zijn wij steeds betrokken bij het product en de wensen van de opdrachtgever. Kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke uitgangspunten. Wij zijn een partner waarop je kunt bouwen.WONINGBOUW PROJECTMATIG
Steeds meer ontwikkelaars en woningbouwverenigingen ontdekken dat samenwerking met Bouwbedrijf van Montfort BV alleen maar voordelen kan opleveren. Dat geldt voor de kosten, maar zeker ook voor de kwaliteit van de productie die wij realiseren. Of het nu appartementen, CPO-woningen of een vinexwijk betreft, wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn.


Download
icon Woningbouw-particulier.pdf.pdf
icon Woningbouw-projectmatig.pdf.pdf

UTILITEITSBOUW


Bij utiliteitsbouw gaat het dikwijls om complexe projecten die om specifieke aanpak vragen. Bouwbedrijf van Montfort BV beschikt over de kennis en ervaring op het gebied van utiliteitsbouw om tot optimale resultaten te komen. Deze brochure geeft hierover meer informatie.

Download
icon Utiliteitsbouw.pdf.pdf

ZORG

De eisen die gesteld worden aan het bouwen of verbouwen van zorginstellingen zijn hoog. Bij verbouwingen speelt ook de veiligheid van bewoners, patiënten, personeel en bezoekers een belangrijke rol. Bouwbedrijf van Montfort BV heeft deze kennis, kunde en ervaring in huis om dergelijke gespecialiseerde bouwprocessen tot een goed einde te brengen. Enkele projecten waar wij trots op zijn vindt u terug in de brochure.

Download
icon Zorg.pdf.pdf

RENOVATIE

Al 40 jaar is Bouwbedrijf van Montfort BV actief op het gebied van onderhoud en renovatie van huurwoningen. Bij renovatie en groot onderhoud van woningbouwcomplexen is behalve een goed plan en vakkundige medewerkers, de communicatie met de bewoners van groot belang. Bouwbedrijf van Montfort BV is betrouwbaar en loyaal en zetten alles op alles om steeds weer een optimaal resultaat te bereiken.

Download
icon Renovatie.pdf.pdf
Bouwbedrijf van Montfort BV
Standerdmolen 11 | 5571 RN Bergeijk | T: 0497-573133 | info@montfortbouw.nl
Volg ons op